UGL, Utveckling av Grupp och Ledare

Schvung erbjuder och genomför handledarskap i UGL-kurser arrangerade av www.rezon.se och www.corecode.se

Kursen passar alla som vill bli effektiva ledare, utbildare eller gruppmedlemmar. Tillsammans med en grupp får du träna dig i ledarskap och påverkan, beslutsfattande, problemlösning, att ge och ta emot feedback, att kommunicera direkt och tydligt samt träna på konflikthantering.

Schvung vill på olika sätt bidra till ökad mänsklig hållbarhet vilket innebär att skapa förutsättningar för människor att frigöra mer av sin potential. UGL är en fantastisk metod för ändamålet.

df715e_a6522c9475b8467e8d1114beeaa06d96_mv2

Schvung har många års erfarenhet av att  arbeta som ledare i olika former. Som utbildningsledare, VD, entreprenörer, styrelseledamöter och konsulter inom organisationsutveckling. 

Genom vårt arbete vill vi bidra till ökad mänsklig hållbarhet vilket för oss innebär att skapa förutsättningar för människor att frigöra mer av sin potential. UGL är en fantastisk metod för det ändamålet.

relaterade projekt

Mer att utforska

Seniorer för liv och lust

Seniorer för liv och lust är ett samverkansprojekt mellan kommunens arbetsmarknads- och omsorgsförvaltningar, Arbetsförmedlingen och Schvung. Det är en social innovation som syftar till att

Cykla med Schvung

Att vi som företagare kan vara med och bidra till ett mer jämställt och jämlikt samhälle där människor får en större rörelsefrihet känns helt underbart.

Simma med Schvung

Äntligen kan vi presentera årets passion project – simma med Schvung! Cissi Dahl leder arbetet med att lära 30 kvinnor att simma och bli trygga i