MYWAY-konsulterna

MYWAY har under några veckor arbetat med andra företag eller organisationer i samhället. Inför uppdragen har vi matchat deltagarnas intressen och kompetenser med kundernas behov. Några av projekten har synts flitigt i media.

Samverkan med Karlshamns museum
Magnus, Tristan och Hanan från MYWAY-Karlshamn har under några veckor samverkat med Karlshamns museum Under 1800-talet utvandrade stora delar av den svenska befolkningen till USA för att få ett bättre liv – precis som många människor nu för tiden har invandrat till Sverige av samma anledning. Besök museet och se den nya montern.

Läs mer om projektet i Sydöstran och i BLT 

Språkkurs i arabiska
Har du arabisktalande vänner, träffar personer som pratar arabiska genom ditt arbete eller kanske intresserad av att åkta som turist till ett arabisktalande land? Då är det här ett perfekt tillfälle för dig! I samverkan med Studieförbundet NBV kan vi erbjuda en gratiskurs i arabiska.Inför kursstarten gjorde både Sydöstran  och BLT varsitt repotage.

Efter lyckad kursstart i Karlshamn var det många som ville träffa Ghaidaa och höra mer om hennes upplägg; SVT Blekinge , BLT och Sydöstran 

Skolelever lär sig spelprogrammering
Jonas, Henrik och Zakaria från MYWAY-Olofström lär ut grunderna i programmering och eleverna får göra sitt eget sällskapsspel.
– Det här är ett bra sätt för eleverna att möta nya människor som de kan lyssna på och lära sig nya saker tillsammans med, säger Katarina Enbohm Fransson och påpekar att nya krav ställs på människor i samhället när allt digitaliseras.
Läs om framgångarna i Sydöstran

Dela den artikeln