Nu rullar vi vidare!

Cykelveckan är avslutad och nästan 50 kvinnor “lärde sig sig cykla med Schvung” och 15 av dessa kvinnor fick också med sig en cykel hem.

Att vi som företagare kan vara med och bidra till ett mer jämställt och jämlikt samhälle där människor får en större rörelsefrihet känns helt underbart. Mänsklig hållbarhet och sociala hållbarheten i samhället ökar och vi som sociala innovatörer får göra det som vi är bäst på. Vi vill än en gång säga tack till alla som på ett eller annat sätt bidragit till att göra det här möjligt!

CYKELVECKAN I SIFFROR
Deltagare: 48 kvinnor, varav ca 40 st lärde sig cykla
Volontärer: 15 tjejer/kvinnor
Cykeltid/deltagare: 4×45 cykling + 2×45 teori

Fortsättningsvis kommer det att vara cykelkvällar på onsdagar för kvinnor, kl 18:00-20:00, på konstgräsplanen i Fridhem i Karlshamn. Då är alla kvinnor som vill lära sig cykla varmt välkomna. Ta med de cyklar ni har – vi hjälper varandra.

CYKELVECKAN I MEDIA 
Radio P4 Blekinge, 10 000 kronor till utbildning på två hjul
Svt Blekinge, Kvinnor lär sig cykla – för att bli mer självständiga
Nyheter 24, Över 30 kvinnor lär sig cykla: “Jättestort intresse och rusning efter platserna”
BLT, På hjul mot jämlikhet och frihet 

Det hade inte gått utan er så stort tack till alla våra sponsorer och samarbetspartners:
Magnus Göransson/OkatimaRenée & Jens på LänsförsäkringarLotta & Elisabeth på Mustasch ReklambyråCissi Clang & Rahife på KABOMarita Gill/Lions Club KarlshamnEmanuel Norén/NBVLasse Hansson/Arbetscentrum Karlshamn Kommun, Kerstin Nensén, Lars Brissman & Caroline Blomqvist.

Dela den artikeln